Hotell Granen

vid Kittelfjälls fot

Vi är ett litet familjeägt hotell vid Kittelfjälls fot ca 3,5 km från liften.
Här har bedrivits fjällpensionat sedan 1957 och de senaste åren har vi genomfört en omfattande renovering - här bor och äter ni bra!

Vi önskar er hjärtligt välkomna till oss.


Micke och Pernilla med familj

Standardrum

Vi har både dubbel- och flerbäddsrum på hotellet. Alla våra rum renoverades under 2001, så samtliga rum har dusch och toalett. Du städar och bäddar själv under din vistelse medan vi tar hand om slutstädningen.
Rummen har antingen en bredare säng (140cm) eller enkelsängar med sängbord samt fåtölj. Badrum med dusch finns samt tv med marksänt utbud. Notera gärna vid bokning om du har önskemål på specifik bädd.

1-4 personer.

Stuga 4 personer

Detta är den nyaste lägenheten på Hotell Granen. Där finns en dubbelsäng samt en bäddsoffa, tv och köksbord. Lägenheten består av ett rum i öppen planlösning en hall och badrum samt kokvrå med kylskåp om ni vill själva sköta hushållet. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 6 personer

Våra mest populära stugor är på ca 45 kvadrat och har två sovrum med våningssängar där en har bredare nederslaf. Där finns badrum och ett fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn. Populärt hos fiskare, jägare samt veckogäster. Allrummet har en ved kamin (ved ingår) samt köksbord, tv och bäddsoffa, så här kan man rymma ytterligare en gäst om man vill. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 8 personer

En populär stuga för det större sällskapet då de två sovrummen är av god storlek med vardera två våningssängar, en med bredare nederslaf. Där finns badrum och ett fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn. Populärt hos fiskare jägare samt veckogäster. Allrummet har en vedkamin (ved ingår) samt köksbord, tv och bäddsoffa, så här kan man rymma ytterligare en gäst om man vill. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 10 personer

Detta är en av de nyaste och största lägenheten här på Granen, modern med charm och helt i öppen planlösning. Lägenheten består av två våningar på totalt ca 80 kvadrat. På övre plan finns två bredare sängar (140cm) samt två bäddsoffor och fåtöljer. Här sitter man skönt om man vill se på tv en stund eller utsikten. På nedre plan finns ett badrum med bastu samt fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn och diskmaskin. I allrummet nere finns även ett stort köksbord för stora familjen samt två våningssängar gömda bakom ett skynke. Huset har en smart hall i två lika delar, samt en stor altan i solläge!
Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Hotell Granen Kittelfjäll
Telefon 0940-811 00
Mobil 070-638 10 08
granen@granen.nu